Pasta met garnalen in tomaten-roomsaus

Ingredienten:
(voor 2 a 3 personen)

  • 1uitje
  • 1 teentje knoflook
  • 250 gram grote roze garnalen
  • 250 gram pasta, bijvoorbeeld schelpjes
  • kant en klare tomatensaus
  • klein bekertje creme fraiche
  • olijfolie
  • italiaanse kruiden, vers of uit de diepvries.

Snipper het uitje en pel het teentje knoflook. zet een pannetje water op en kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Doe wat olijfolie in een wok en fruit hierin de uitjes lichtbruin. voeg de garnalen toe bak ze enkele minuten op hoog vuur mee, en doe er dan de knoflook (uitpersen) en de tomatensaus bij.
Laat het geheel een minuut of 5 zachjes pruttelen .

Meng net voor de Pasta klaar is de creme fraiche en twee eetlepels italiaanse tuinkruiden erdoor, en warm deze in zijn geheel nog even lekker door.

Serveer dit lekker met een frisse salade.