Ingredienten:
(voor 2 a 3 personen)
- 1uitje
- 1 teentje
knoflook
- 250 gram
grote roze garnalen
- 250 gram
pasta, bijvoorbeeld schelpjes
- kant en klare
tomatensaus
- klein bekertje
creme fraiche
- olijfolie
- italiaanse
kruiden, vers of uit de diepvries.
|
Snipper
het uitje en pel het teentje knoflook. zet een pannetje water op
en kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Doe wat olijfolie
in een wok en fruit hierin de uitjes lichtbruin. voeg de garnalen
toe bak ze enkele minuten op hoog vuur mee, en doe er dan de knoflook
(uitpersen) en de tomatensaus bij.
Laat het geheel een minuut of 5 zachjes pruttelen .
Meng net voor de Pasta
klaar is de creme fraiche en twee eetlepels italiaanse tuinkruiden
erdoor, en warm deze in zijn geheel nog even lekker door.
Serveer dit lekker met
een frisse salade.
|