Ingredienten
- ruw afbakbrood
bv fougasse of foccacia
- 100gr kipfilet
- restje brie
- pecannoten
- honing
- klein blikje
peren.
|
Een van de lekkerste combinaties die ik ken vind ik wel honing en
brie, allebei lekker zacht maar toch elkaar versterkend. Hier gebruikt
in een smakelijk lunchgerecht voor meerdere personen (2 á
3)
Snijd het afbakbrood
door, en beleg achtereenvolgens met: kipfilet,plakjes brie,plakjes
peer,wat pecannoten. bedruip dit met honing, en dek alles weer een
beetje af met wat kipfilet. bovenkant er op en dan de voorverwarmde
oven in.
Ik zet de oven meestal
iets lager dan op de verpakking aangegeven staat, zodat de vulling
ook de tijd krijgt om op temperatuur te komen.
Het hier gebruikte brood
was een Fougasse van de AH, met noten en vruchten erin, wat het
geheel nog lekkerder maakte. |