Gevulde Fougasse

gevulde fougasse

Ingredienten

  • ruw afbakbrood bv fougasse of foccacia
  • 100gr kipfilet
  • restje brie
  • pecannoten
  • honing
  • klein blikje peren.

Een van de lekkerste combinaties die ik ken vind ik wel honing en brie, allebei lekker zacht maar toch elkaar versterkend. Hier gebruikt in een smakelijk lunchgerecht voor meerdere personen (2 á 3)

Snijd het afbakbrood door, en beleg achtereenvolgens met: kipfilet,plakjes brie,plakjes peer,wat pecannoten. bedruip dit met honing, en dek alles weer een beetje af met wat kipfilet. bovenkant er op en dan de voorverwarmde oven in.

Ik zet de oven meestal iets lager dan op de verpakking aangegeven staat, zodat de vulling ook de tijd krijgt om op temperatuur te komen.

Het hier gebruikte brood was een Fougasse van de AH, met noten en vruchten erin, wat het geheel nog lekkerder maakte.