Italiaanse Hamburger

Ingredienten

  • tijgerbroodjes
  • gehakt
  • sla
  • cherrytomaatjes
  • uien
  • champignons
  • knoflook
  • tomato-olivesauce(heinz)
  • Italiaanse kruiden
  • plakjes kaas

Meng de gehakt met wat Italiaanse kruiden, en maak daar een mooie hamburger van. Snijd de champignons in plakjes en de ui in ringen. Bak de uien en de champignons in een mengsel van olijfolie en een beetje croma en voeg als ze bijna bruin zijn wat knoflook toe. Bak in een ander pan de hamburgers mooi bruin, en leg als ze bijna klaar zijn een plakje kaas (cheddar of kaas met italiaanse kruiden) op de hamburger en laat deze met de deksel op de pan een beetje smelten. Snijd ondertussen de broodjes door en beleg de ondehelft met sla en tomaatjes.


Leg de Hamburger op de sla doe er een beetje olive medetiran tomatosauce (Heinz) op en daarop de uien en champignons. ot slot wat verse basilicum en natuurlijk het bovenkapje.
Voor de liefhebbers kan je hierbij of ertussen wat olijven verwerken.