Ingredienten
- tijgerbroodjes
- gehakt
- sla
- cherrytomaatjes
- uien
- champignons
- knoflook
- tomato-olivesauce(heinz)
- Italiaanse kruiden
- plakjes kaas
|
Meng
de gehakt met wat Italiaanse kruiden, en maak daar een mooie hamburger
van. Snijd de champignons in plakjes en de ui in ringen. Bak de
uien en de champignons in een mengsel van olijfolie en een beetje
croma en voeg als ze bijna bruin zijn wat knoflook toe. Bak in een
ander pan de hamburgers mooi bruin, en leg als ze bijna klaar zijn
een plakje kaas (cheddar of kaas met italiaanse kruiden) op de hamburger
en laat deze met de deksel op de pan een beetje smelten. Snijd ondertussen
de broodjes door en beleg de ondehelft met sla en tomaatjes.
Leg de Hamburger op de sla
doe er een beetje olive medetiran tomatosauce
(Heinz) op en daarop de uien en champignons. ot slot wat verse basilicum
en natuurlijk het bovenkapje.
Voor de liefhebbers kan je hierbij of ertussen wat olijven verwerken. |